Den rutinerade anfallaren gör klart med nysatsningen

 Den rutinerade anfallaren gör klart med nysatsningen

 

Efter en riktigt svag säsong har klubben bestämt sig för att göra en nysatsning till kommande säsong och plockar nu in en vass forward som återvänder till Stockholm.

Anfallaren Alex Ek som den gångna säsongen pryglade in poäng för HC Dalen är klar för spel med Huddinge kommande säsong.

– Det är en spelare som hållit hög klass i HockeyEttan sedan han klev in i serien 16/17. En målskytt med stor offensivkvalité, med god erfarenhet av playoffspel och som vet vad som krävs för att göra resultat. Under sina år i HockeyEttan har han hunnit representera bland annat Nybro, Visby och nu senast Dalen där han under förgående säsong gjorde sitt målmässigt bästa år med 17 mål på 34 matcher, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare