Fiskar upp powerforward från division 2

 Fiskar upp powerforward från division 2

 

Säsongen som gick spelade den rejäle forwarden i division 2. Nu är han redo för att ta klivet till en högre nivå och väljer spel i Hockeyettan.

Nästa pjäs in i lagbygget hos nysatsande Köping är forwarden Liam Blomqvist som hämtas från Grästorp i division 2.

– I Liam får vi ett riktigt kraftpaket. En oöm powerforward som varje dag stämplar in och gör jobbet för laget. Han har fått växa in i seniorhockeyn dom senaste två säsongerna och kommer nu senast från en stark säsong i Grästorp. Liam är väldigt laddad för att representera Köping och det ska bli väldigt spännande att se vilka kliv han kan ta här hos oss, säger sportchefen Johan Hellström på Köpings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare