Återställd efter operationen – skriver nytt kontrakt

 Återställd efter operationen – skriver nytt kontrakt

 

Den stabile backen missade stora delar av den gångna säsongen på grund av skada, men nu är han återställd efter sin operation och skriver nytt kontrakt.

Försvararen Gustav Särenborg är redo för en ny säsong med HC Dalen.

– Gustav fick stora delar av förra säsongen förstörd pga av operation men är nu helt återställd och har i och med detta fått chansen att bygga upp sig ordentligt inför kommande säsong. Det är en uppskattad person i gruppen och ytterligare en rejäl och stabil back vi adderar till våran backuppsättning så det känns väldigt bra att ha med Gustav över kommande säsong, säger sportchefen Oscar Josefsson på HC Dalens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare