Patreon #132 De spelar i kvalserien 23/24

 Patreon #132 De spelar i kvalserien 23/24

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #132 De spelar i kvalserien 23/24” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om kvalseriens dramatiska upplösning, Piteås dubbla abuse-utvisningar, varför Väsby inte tog ut målvakten och Nybros välförtjänta avancemang till Hockeyallsvenskan. Vi funderar även över hur Nybro bör ta sig an bygget av en trupp som ska kunna bli slagkraftig en våning upp. Dessutom blickar vi framåt mot säsongen 23/24 och kommer med några förutsägelser kring lag som kommer lyfta, lag som kommer försvagas, en blivande maktfaktor, målvakterna som kommer betraktas som bäst, ett koppel av sopgäng och pekar ut vilka klubbar som kommer spela i kvalserien våren 2024.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare