Anslöt under säsongen – ritar på för en fortsättning

 Anslöt under säsongen – ritar på för en fortsättning

 

Den unge forwarden anslöt under säsongens gång från IK Oskarshamns J20 och gjorde sin första riktiga seniorsäsong. Nu har han bestämt sig för att stanna kvar.

Det blir en fortsättning i Hockeyettan och Köping för forwarden Melvin Krause.

– Melvin är en ung kille som vi väldigt gärna ville se vara kvar i klubben och ta kliv med oss. Han gjorde sitt sista juniorår förra säsongen, det blev sammanlagt 23 matcher i hockeyettan och 4a matcher kvalet. En nyttig erfarenhet för Melvin och jag tycker han växte in i seniortänket mer och mer ju fler matcher han spelade. Jag tycker framför allt han utvecklade sitt defensiva spel samt värderingarna med pucken. Det ska bli spännande att se vilka kliv Melvin kan ta under nya tränaren Jens Brändströms ledning, säger sportchefen Johan Hellström på Köpings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare