Kulturbäraren ger klartecken för en fortsättning

 Kulturbäraren ger klartecken för en fortsättning

 

Backen har spenderat hela karriären i samma klubb och passerade milstolpen 300 matcher i dressen under säsongen. Nu satsar han vidare.

Det blir ett förlängt kontrakt i Skövde för kulturbäraren Axel Abrahamsson.

– Axel kommer från sin bästa säsong. Inget snack. Han har utvecklats denna säsong och man ser på honom att han tycker det är riktigt roligt att komma till hallen och ge allt varje dag. Jag tror han är uppe i 8 säsonger i A-laget nu, och han har under min tid som klubbchef missat totalt en match, och då han blev tvingad av läkarna att stå över. Annars har han på något sätt lyckats ta sig ut till nedsläpp varje gång det är dags, även de dagar det kanske egentligen inte varit aktuellt pga av skada eller liknande, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare