#260 Kvalseriedramat

 #260 Kvalseriedramat

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Det blir ett galet drama i kvalserien med fyra lag på 16 poäng inför den sista omgången. Blir det Väsby, Kalmar, Hudiksvall eller Nybro som tar klivet upp? Vi snackar om domarilska, poängshow, superassist och ger er allt inför upplösningen. Dessutom, talangen som fick kontrakt med Brynäs, trotjänaren som väljer att lägga av och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot östra serien och Wings. Vad ska man tro om lagbygget inför kommande säsong, var finns styrkorna och kommer de för en gångs skull kunna behålla sina spetsar? Vi diskuterar i  ”Kommer Wings att lyfta?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare