Nytt kontrakt för laglojale centern

 Nytt kontrakt för laglojale centern

 

Han var en viktig pusselbit i det kollektiv som tog laget till en framskjuten position i Allettan säsongen som gick och väljer nu att förlänga sitt kontrakt.

Centern David Ljusbol gör en säsong till i Hanviken.

– David är extremt laglojal på många sätt, hårt jobb, uppoffrande spel samt att han konsekvent värderar lägen för att hjälpa sina medspelare. Han är definitionen utav en spelare som gör sin omgivning bättre. I David får vi behålla ytterligare en viktig del i en stark grupp som gjorde oss framgångsrika föregående säsong. Lagbygget tar mer och mer form och det känns glädjande att denna viktiga pusselbit är på plats, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare