Var utlånad till grannen – skriver nytt kontrakt i ettan

 Var utlånad till grannen – skriver nytt kontrakt i ettan

 

Säsongen som gick tillhörde den unge backen Almtunas J20, men gjorde också ett knippe matcher som utlånad till Segeltorp. Nu har han gjort klart med grannklubben.

Det blir spel i Huddinge kommande vinter för försvararen August Skiöld.

– August är en intressant back med spännande verktyg. Stor och kraftfull i sitt spel. Duktig på att sätta stopp i spelet och är en stark skridskoåkare. Rör sig väldigt bra trots sin storlek på 197cm och 103kg. Att han redan hunnit med 27 matcher på seniornivå ser vi som ett stort plus i hans resa. Han gav ett väldigt bra och seriöst intryck direkt i våra möten. Det ska bli spännande att jobba med August, det är en back vi tror har stor utvecklingspotential och avtalet är skrivet på 2 år, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare