Plockar in center från Modos organisation

 Plockar in center från Modos organisation

 

De senaste säsongerna har centern spelat sin hockey i den hockeyallsvenska finalisten Modos juniorled. Nu har det blivit dags att testa Hockeyettan.

Ynglingen Julius Hoglert tar klivet från Modos J20 till grannföreningen Örnsköldsvik inför kommande säsong.

– En spelare som vi känner väl till, och som vi ser en stor uppsida på. Julius har varit på lån hos oss och gjorde då ett mycket bra intryck, både som spelare och person. Att Julius nu väljer att inleda sin seniorkarriär i ÖHF är vi glada över och det ska bli spännande att få jobba med honom på heltid. Julius har egenskaper som vi tror ska passa bra på seniornivå, säger sportchefen Patrick Edlund på Örnsköldsviks hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare