Tränaren får förnyat förtroende – blir kvar en säsong till

 Tränaren får förnyat förtroende – blir kvar en säsong till

 

Den gångna säsongen klev den rutinerade coachen in för att återetablera klubben i Hockeyettan, med det gjort får han förnyat förtroende.

Det står klart att Pelle Svensson kommer coacha Tyringe även kommande säsong.

– Det känns riktigt bra på alla sätt och som en viktig del i hela klubbens utveckling att vi nu gjort klart med Pelle ytterligare en säsong! Jag tycker att vi startade något bra förra säsongen där vi tog det steget vi ville att etablera oss i Hockeyettan. Nu känner både jag och Pelle att vi har en grund att stå på för att finjustera och ta nästa steg, säger sportchefen Daniel Söderberg på Tyringes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare