Satsningen fortsätter med sportchefen på långtidskontrakt

 Satsningen fortsätter med sportchefen på långtidskontrakt

 

Trots att han skapligt nyligen förlängde sitt kontrakt och var klar för klubben på överskådlig framtid väljer föreningen att liera sig med sin sportchef ytterligare en längre tid.

Hårdsatsande Kalmar HC och sportchefen Daniel Stolt är överens om ett avtal som sträcker sig fram till 2028.

– Vi bygger långsiktigt och jag tänker att långsiktigt inte bara är tre år. Långsiktigt är mycket mer än så, då vi siktar så högt upp vi kan. Syftet med det är att den här klubben har en plan att utveckla sig över tid. Vi är redo för allsvenskan, även om vi inte skulle känna någon press om vi inte lyckas redan i år. Däremot ser vi att vi fortsätter ta mark med de strategier vi har lagt ut och det här kan bära hur långt som helst, säger ordförande Camilla Freedeke på Kalmars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare