Centern skriver nytt kontrakt med moderklubben

 Centern skriver nytt kontrakt med moderklubben

 

De två senaste säsongerna har han spelat med moderklubbens a-lag och sakta men säkert tagit större kliv in i seniorhockeyn. Nu har centern skrivit ett nytt tvåårsavtal.

Skövde fortsätter att satsa på anfallaren Simon Siwert de kommande två åren.

– Simon är riktigt lirig, och har en stor potential egentligen i allt. Lite mer självförtroende, och att han får fortsätta bygga upp fysiken och jobba vidare med sitt spel, så är vi  säkra på att han har flera nivåer till i sig. Han är en riktigt bra kille som jobbar stenhårt på alla träningar för att bli bättre, och nu ska det bli riktigt intressant att se vart han tar vägen i utvecklingen kommande 2 åren, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare