Energiforwarden lägger av – väljer civila karriären

 Energiforwarden lägger av – väljer civila karriären

 

Efter totalt åtta Hockeyettan-säsonger i en och samma klubb väljer den uppskattade energiforwarden att avsluta karriären.

Mariestads anfallare Erik Olsson har gjort sin sista match.

– Jag har läst färdigt en treårig ekonomutbildning i Karlstad, och visst är det ett väldigt svårt beslut, speciellt som jag pratat med både Calle och Ronny om att denna säsong har varit den roligaste hockeymässigt på väldigt länge, men det går inte kombinera mäklarjobbet jag fått med hockeyn. Och jag vill inte göra något halvdant, jag vill inte att något ska få lida för det andra utan jag vill satsa 100% på det jag gör. Så det känns ändå helt ok att byta från idrott till den civila karriären även om det inte är något enkelt val, berättar han på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare