Tvåan i interna poängligan förlänger

 Tvåan i interna poängligan förlänger

 

Lagets resultat under säsongen som gick var uselt, men för forwarden gick det ändå hyfsat. Han var delad etta i den interna målligan och tvåa i interna poängligan. Nu förlänger han kontraktet.

Anfallaren Filip Runbjer är klar för en fortsättning i Huddinge.

– Att Filip blir kvar ännu en säsong känns mycket bra då han förra året på många sätt tog det kliv offensivt som vi trott funnits där hela tiden. Hans snabba release ledde till delad vinst i interna skytteligan och vi tror det finns potential för ännu mer. Att han tidigare haft Fredrik som tränare ser vi som ett extra plus då han vet vad det handlar om och vad som krävs i den miljön, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare