Klart med tränare efter den kaosartade säsongen

 Klart med tränare efter den kaosartade säsongen

 

Ekonomin havererade, ett konkurshot hängde över klubben och de kom ihop sig med sin befintliga tränare. Men efter att ha säkrat Hockeyettan-kontraktet blickar klubben nu framåt.

Det står klart att Richard Melkersson som fick hoppa in i båset under slutdelen av säsongen kommer vara a-lagstränare i Mörrum även nästa säsong.

– Efter den säsongsavslutningen var det inte så svårt att tacka ja till en fortsättning. Föreningen är på helt rätt väg med sin nya satsning på både ungdomar och A-lag. Det är klart att man vill vara med på den resan. Vi ska hitta guldkornen i vårt närområde. Vi ska satsa på unga, träningsvilliga spelare som vill utvecklas i Mörrum. Förhoppningsvis kommer vi också att kunna behålla de killar som klev fram under vårsäsongen och visade ett så stort hjärta för klubben, säger han på Mörrums hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare