#258 De kan inte spela hockey i Dalarna

 #258 De kan inte spela hockey i Dalarna

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om att Falu IF tackat ja till platsen i Hockeyettan, Väsbys straffilska, Trojas märkliga bortaförvandling, Kalmars framfart, Hudiksvalls sumpade hemmapoäng, Nybros osynliga finnar, Örnsköldsviks namnkunniga tränarduo, stjärnan som stannar i Mariestad, början på Borås spännande lagbygge, den anonyme backen som gjort en intressant resa från ettan till (troligtvis) SHL och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi analyserar nykomlingen Alvesta och hur de bör formera sig inför intåget i Hockeyettan. Vet föreningen vad som krävs för att etablera sig, var bör de lägga krutet när de värvar ihop sin trupp och vilka drömnamn finns det att plocka in? Vi diskuterar i  ”Så bör Alvesta bygga sin Hockeyettan-trupp”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare