Forwarden vänder hem från USA

 Forwarden vänder hem från USA

 

Efter fyra år på andra sidan Atlanten väljer forwarden att vända tillbaka hemåt och kommer representera moderklubben i Hockeyettan kommande säsong.

Hanviken har skrivit kontrakt med den hemvändande forwarden Filip Karlsson Tägtström.

– Vi har haft ögonen på ”KT” under flertalet år när han varit iväg i USA. Väldigt kul att vi kunde ro detta nyförvärv i hamn, dels för de finns en tydlig Tyresö/Hanviken koppling och dels för att han är en väldigt duktig hockeyspelare. Filip är en väldigt skicklig och intensiv spelare som både kan spela center och forward. Filip besitter en hög offensiv potential med sitt fina passningsspel och blick. Vår förhoppning är att KT kommer inbringa ytterligare skicklighet i laget, säger den strategiske sportchefen Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare