Cliffhangern om Hockeyettan-platsen – ”jobbar intensivt med frågan”

 Cliffhangern om Hockeyettan-platsen – ”jobbar intensivt med frågan”

 

I och med Vita Hästens konkurs har Västervik återigen erbjudits en plats i Hockeyallsvenskan och i kölvattnet av det erbjuds den bäst rankade kvaltvåan Falu IF platsen i Hockeyettan. Men hur kommer de svara?

Styrelsen i klubben jobbar med frågan och kommer så snart som möjligt meddela om det blir ett ja eller nej, det meddelar man som en liten cliffhanger i sina sociala medier.

”Frågan om en plats i Hockeyettan har landat hos Falu IF. Erbjudandet slog sig ner för någon dag sedan och styrelsen jobbar intensivt med frågan. När Falu IF har tagit ett fast beslut kommer vi att offentliggöra det här på våra sociala medier”, skriver Falu IF på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare