Målvaktsparet är klart – keepern väljer att stanna

 Målvaktsparet är klart – keepern väljer att stanna

 

Nyligen stod det klart att Oscar Fröberg lämnar karlskrona för spel i Huddinge nästa säsong. Nu står det klart vem som blir hans kollega.

Den gångna säsongens keeper Oscar Walldén har skrivit på en kontraktsförlängning och stannar således i Huddinge.

– Oscar har ett rörelsemönster och en teknisk grund som på sikt bör kunna skapa möjligheten för honom att spela på högre nivå i framtiden. Att han dessutom är extremt seriös och målmedveten gör att han passar perfekt in i det vi bygger. Det känns väldigt bra att ha två så starka målvakter på plats redan nu och det ska bli roligt att se dem sporra varandra i vinter, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare