De lovande backarna först ut att förlänga

 De lovande backarna först ut att förlänga

 

Efter att ha vinkat av ett gäng spelare som inte kommer få förtroende i nästa års trupp har det slutligen blivit dags att presentera några förlängningar också.

De första spelarna att göra klart med Nyköping inför kommande säsong är de unga backarna Linus Malm och Wilmer Mattiasson. Dessutom skriver den talangfulle forwarden Valter Björnsson utvecklingskontrakt.

”Linus gör nu sin tredje A-lagsäsong och har nu etablerat sig i ligan, det finns mer att hämta där och han kommer nu kunna fortsätta utvecklas hos oss. Wilmer fick tyvärr stora delar av säsongen förstörd av skador men har innan visat att han har stor potential och verktyg för att blir en riktigt bra hockeyspelare. Med en bra försäsong så kommer han blomma ut till nästa vinter. Avtalen gäller över kommande säsong”, skriver Nyköping på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare