Den sportsliga organisationen blir kvar – får nya roller

 Den sportsliga organisationen blir kvar – får nya roller

 

Laget har de senaste säsongerna etablerat sig som en kraft att räkna med i Allettan-sammanhang och nu blir hjärnorna bakom kvar i föreningen.

Hanviken väljer att införa nya titlar i sin organisation, men behålla samma personal. Sportchefen Mats Börjel blir general manager med William Garpenlöv blir administrativ sportchef och Marcus Due-Boje kommer tituleras strategisk sportchef.

”I takt med att de sportsliga resultaten förbättras och en ny ishall är runt hörnet, ser vi Mats som en tillgång i att få Tyresö/Hanviken att växa ytterligare. Därför kommer Mats att överträda till rollen ”General Manager”, skriver Hanviken på sitt Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare