Patreon #124 Så slutar kvalserien

 Patreon #124 Så slutar kvalserien

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #124 Så slutar kvalserien” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om den dramatiska avslutningen av kvalet till Hockeyettan, hur Västervik kommer färga nu när de ramlar ner, Per Ljusterängs adjö till Boden, sportchefssatsningen i Köping, Patrik Ross uttåg från Troja, Kalmar-fans i Vimmerby-klacken och naturligtvis massor om den stundande kvalserien. Vi vrider och vänder på de sex lagens styrkor och svagheter och levererar ett tips kring hur det hela kommer sluta.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare