Klubben bekräftar slutligen att tränaren lämnar

 Klubben bekräftar slutligen att tränaren lämnar

 

Det har ryktats att huvudtränaren är på väg till en annan Hockeyettan-konkurrent och nu bekräftar klubben att han lämnar.

Tränaren Filip Algeman har ryktats till Hudiksvall och nu står det klart att han lämnar Nyköping.

– Det är med en stor portion ledsamhet jag har kommit fram till beslutet att inte vara Nyköpings SK huvudtränare kommande säsong. Det har varit ett extremt svårt beslut att ta, då jag har trivts så fantastiskt bra i klubben. Jag vill rikta ett stort tack till alla spelare och ledare som har stått vid min sida och trott på mig under denna säsong. Vi lyckades att nå den där jäkla AllEttan tillslut, vi fick även uppleva ett slutspel igen vilket var både lärorikt och häftigt, säger Algeman på Nyköpings hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare