Gör klart med 12 (!) spelare inför nästa säsong

 Gör klart med 12 (!) spelare inför nästa säsong

 

Nästa vecka kliver laget in i slutspelet och jakten på en plats i Hockeyallsvenskan, men lagbygget för nästa säsong är redan igång. Klubben har redan 12 (!) spelare kontrakterade för en fortsatt satsning.

Under fredagseftermiddagen tillkännagav Väsby att gänget Linus Ryttar, Victor Olsson, Daniel Carlqvist, Elias Ewertzh, Oliver Lexenberg, Rasmus Sörgardt, Erik Aterius, Adam Falk, Tobias Liljendahl, Nicklas Nousiainen, Axel Olsson och Carl Åsell samtliga kommer att ingå i nästa säsongs trupp.

– Vi har ett väldigt bra lag redan i år men såklart är tanken att vi ska växla upp än mer kommande säsonger. Dock finns ingen som helst anledning att göra förändringar bara för att utan vi ska bygga laget med kontinuitet och en tydlig rollfördelning precis som denna säsong, säger sportchefen Tom Tärnström på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare