Assisterande kaptenen gör klart för en fortsättning

 Assisterande kaptenen gör klart för en fortsättning

 

Den rutinerade pjäsen återvände ”hem” igen inför den här säsongen efter några års utflykt hos andra Hockeyettan-föreningar. Nu står det klart att han stannar.

Forwarden Alexander Karlsson har förlängt sitt kontrakt med kvartsfinal-laget Hanviken över kommande säsong.

– Väldigt kul att tidigt kunna presentera Alexander till kommande säsong. Alexander har vuxit över hela säsongen och i allettan gjort många viktiga mål för oss. Vi får behålla en klok spelare som är mångsidig i både spel och positionsmässigt där han kan både gå center och forward. Alexander näsa för mål och tunga skott är något vi tror kommer växa ännu mer. Att få behålla Alexander och börja sätta en stomme med han delaktig känns oerhört positivt, säger spelarutvecklaren Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare