#254 En väldigt krävande coach

 #254 En väldigt krävande coach

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om de åtta kvartsfinalserierna och hur de har utvecklats över de två första matcherna, spekulerar i tränare på gång in till några jagande kubbar, resonerar kring huruvida man bör ha en heltidsanställd huvudtränare eller inte, funderar över en klubb vars identitet är uppe till prövning och försöker hitta en lösning på det serieindelningskaos som av allt att döma väntar inför nästa säsong. Bland mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar strålkastarljuset mot Surahammar. Hur bör de bygga sitt lag för att hitta tillbaka in på succéspåret efter en ganska grå säsong 22/23? Vad saknade årets lag, finns det någon möjlighet att värva tillbaka stjärnorna som lämnade vid deadline och vilka förväntningar bör man ha på klubben? Vi diskuterar i  ”Hur ska Surahammar hitta tillbaka till succéspåret?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare