Klart med tränare och sportchef inför nästa säsong

 Klart med tränare och sportchef inför nästa säsong

 

Per Gustafsson lämnade ett stort hål efter sig när han blev klar för HV71 under säsongens gång, men nu har HC Dalen sett om sitt hus inför framtiden.

Det blir Oscar Josefsson, som den senaste tiden varit tillförordnad som tar över som sportchef och Daniel Josefsson fortsätter som huvudtränare.

– Det är en otroligt viktig förlängning för att fortsätta bygga vidare på det vi byggt upp senaste åren, där vi har en daglig verksamhet av väldigt hög klass. Daniel är en väldigt uppskattad tränare och person och oerhört seriös i allt han gör. Han har betytt och betyder oerhört mycket sen den dagen han först kom till HC Dalen. Så vi är minst sagt stolta att Daniel blir kvar som huvudtränare i ytterligare två år säger, sportchefen Oscar Josefsson på Dalens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare