#253 Kvalilskan

 #253 Kvalilskan

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om seriernas upplösning, match penalty-dramatiken i avgörandet, Dick Axelsson-ilska, Karlskronas fortsättning, play-in-mötenas, Huddinges haverianalys, Forshagas frälsare, kommande kvalspel, det sjuka upplägget som rör upp känslor i söderkvalet, Nybros organisationsförändringar och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi djupdyker i hur valen till kvartsfinalerna kommer falla ut. Vad har olika klubbrepresentanter hintat om, hur kommer klubbarna resonera och självklart hur kommer de välja? Åsikterna går isär när vi diskuterar i  ”Så kommer de välja i kvartsfinalvalet”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare