#251 Varför jublar ni?

 #251 Varför jublar ni?

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om veckans transferdeadline, spelarna som gick uppåt i seriesystemet, gubbarnas återkomst, trenden att klubbarna börjat ändra sin kommunikation om spelartapp, Dick Axelssons intåg i Väsby, Skövdes sammanfall, Karlskronas viktiga seger, Lindlövens två ansikten och så summerar vi Tingsryds lånebonanza genom Hockeyettan. Bland en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi analyserar rörelserna vid deadline och benar ut vilka klubbar som egentligen blev vinnare och förlorare när fönstret stängde. Vi diskuterar i  ”Vinnarna och förlorarna vid deadline”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare