Poängkungen lämnar – klar för spel på högre nivå

 Poängkungen lämnar – klar för spel på högre nivå

 

Han är lagets store stjärna och leder den interna poängligan, men inför slutspurten väljer forwarden att lämna för en möjlighet att spela på högre nivå.

Anfallaren Lukas Söderlund lämnar Surahammar för att istället ansluta till Tingsryd i Hockeyallsvenskan.

– Jag har haft två fantastiska år i Sura, men nu känns det som ett bra tillfälle att lämna och ge mig ut på nya äventyr. Jag har verkligen gjort allt jag kan för laget och föreningen under min tid i Sura, och vi som lag har med gemensamma krafter säkrat fortsatt spel i Hockeyettan till nästa säsong. När jag nu erbjöds möjligheten att få chansen i en högre liga och testa mig själv mot bättre motstånd så kände jag att det var en chans jag inte ville missa, säger han på Surahammars hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare