Succéspelaren knäskadad – kan missa resten av säsongen

 Succéspelaren knäskadad – kan missa resten av säsongen

 

Inför den här säsongen tog energiforwarden klivet från Rögles J20 till Hockeyettan och har varit en riktigt positiv injektion. Men nu ser det ut som att han tvingas avsluta säsongen i förtid.

Skövde-forwarden Oscar Johnsson skadade knäet i senaste matchen mot Tranås och ser ut att bli borta en tid.

– Han har nog spelat färdigt för den här säsongen tror jag. Knäskålen hoppade på honom så det är nog ingen jätteskön skada att få. Vi har räknat bort honom så får vi se sen, säger Skövdes klubbchef Anders Lundström till mjornberg.se

– Han har gjort det jättebra sett över hela säsongen och vi har varit jättenöjda med honom så det är tråkigt för honom själv framförallt när han var på väg mot en riktigt bra säsong att få knät ur led. Jag tror att han kommer repa sig, men det kommer nog ta lite tid.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare