Forwarden och spetsbacken lånas ut för allsvenskt spel

 Forwarden och spetsbacken lånas ut för allsvenskt spel

 

Laget sladdar i Allettan-tabellen och väljer nu under sin spellediga helg att låna ut två av truppens bärande spelare.

Skövde lånar ut forwarden Anton Lundmark till Tingsryd och spetsbacken Adam Thilander till Östersund.

– Då vi är spellediga och marknaden och skadelägena är som den är för många klubbar har vi valt att hjälpa Molla (Markus Molin, tidigare SIK-spelare och numera assisterande tränare i Östersund) och de andra i Östersund med att låna ut Tilly till dom, och detsamma gäller för Anton. Kul för Adam att få lira roliga matcher, och för Anton att få prova några matcher i Allsvenskan, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare