Efter allt rabalder – nu sparkar de tränaren

 Efter allt rabalder – nu sparkar de tränaren

 

Det har varit väldigt rörigt kring klubben allt sedan den svaga ekonomin kom fram i ljuset och nyligen försökte man förhandla ner lönen i tränarens kontrakt. Efter att ha misslyckats med att möta varandra väljer klubben nu att sparka sin coach.

Mörrum har sagt upp tränaren Thomas Engman. Den assisterande coachen Richard Melkersson tar över.

”Mörrum Hockey har tvingats fatta det tråkiga beslutet att säga upp vår huvudtränare Thomas Engman från hans anställning i klubben. Bakgrunden är en mycket ansträngd ekonomisk situation. Föreningen står inför en organisationsförändring där det inte längre finns utrymme för en heltidsanställd tränare”, skriver klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare