Ordföranden kliver av – ”beslut som jag ej kan ställa mig bakom”

 Ordföranden kliver av – ”beslut som jag ej kan ställa mig bakom”

 

Det fortsätter att vara rörigt runt klubben som under hösten sparkade sin rutinerade tränare. Nu väljer ordföranden att kliva av.

Mariestad meddelade under onsdagen att Magnus Kling inte fortsätter som ordförande i klubben. Han kliver av trots att hans mandatperiod ännu inte nåt sitt slut.

– Ett antal händelser och beslut som jag ej kan ställa mig bakom och där några dessutom fått negativa konsekvenser på det privata planet har gjort att jag inte längre kan leverera som jag önskar i föreningen, för övrigt något som jag väljer att inte kommentera ytterligare då det är av personlig karaktär, säger han på Mariestads hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare