#242 Profilernas återkomst

 #242 Profilernas återkomst

 

Veckans Hockeyettan-snackisar med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om de kommande Allettorna och vårserierna, spelarna som presterar mot bra motstånd, den ekonomiska krisen och spelarflykten i Mörrum, att Troja värvar från Nybro, fler misslyckade nordamerikaner, Hudiksvalls målvaktsvärvning, de stora profilerna som kliver in som tränare i Hockeyettan, John Henrion till Karlskrona och en hel del annat viktigt.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi lyfter fram fem stora överraskningar och fem stora besvikelser från höstens grundserier. Vi diskuterar i ”Grundseriens överraskningar och besvikelser”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare