Conny Strömberg är tillbaka – blir tränare i Hockeyettan

 Conny Strömberg är tillbaka – blir tränare i Hockeyettan

 

Det blev en hel del rabalder under hösten när den kanadensiske coachen Geoff Walker tog sitt pick och pack och bara drog, men nu har klubben slutligen hittat hans ersättare och det blir inte vem som helst.

Den stor profilen Conny Strömberg tar över som huvudtränare i Vännäs.

– Jag ser fram emot att se hur Conny kommer sätta sin prägel på laget. Vi har fått bra referenser på honom och haft en givande dialog om hur vi vill spela för att nå framgång och min övertygelse är att han kommer utveckla gruppen till nya nivåer. Det ska bli väldigt intressant med Conny på bänken med de meriter han har som spelare men även den utbildning har hunnit bygga på som tränare, kommenterar Vännäs general manager Johan Örnberg på klubbens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare