Tvillingstjärnorna tillbaka i svensk hockey

 Tvillingstjärnorna tillbaka i svensk hockey

 

Senast de spelade i Sverige var säsongen 19/20 då de gästspelade i AIK, senast de drog på sig moderklubbens dräkt var i Hockeyallsvenskan 08/09. Nu återvänder stjärntvillingarna till svensk hockey.

Anfallarna Oscar Ahlström och Victor Ahlström, 36, har skrivit på för en återkomst i moderklubben Huddinge.

– Det känns väldigt roligt att få tillbaka Victor och Oscar till klubben. Vi hade lite kontakt i somras och nu när det blev aktuellt med en flytt hem till Stockholm passade det båda parter perfekt. Vi har varit på jakt efter lite offensiv hjälp samt rutin. De besitter en erfarenhet och kvalité i spelet med puck som inte är lätt att hitta. En erfarenhet och en kvalité jag tror gruppen kommer må väldigt bra av att få in. Att de dessutom fortfarande är väldigt tävlingsinriktade gör att det känns helt rätt, säger sportchefen Alexander Ytterberg på Huddinges Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare