#238 Det är sex mil till Karlskrona

 #238 Det är sex mil till Karlskrona

 

Ny vecka, nya rubriker från Hockeyettan att diskutera för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om backen som blir förbundskapten, en allsvensk keeper i Hockeyettan, trygga Visby/Roma, den ekonomiska krisen i Mörrum (borde de dumpa spelare?), KRIFs framtid utan Emil Ivansson, tränaren som bara stack, mentalt svaga importspelare, spökmålet i Umeå, spännande övergångar i norr och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på lagen som ska slåss om att ta klivet upp i Hockeyallsvenskan i vår. Vilka är egentligen de allsvenska utmanarna och hur står de sig mot varandra rent sportsligt just nu?  Vi diskuterar i ”Så rankar vi de allsvenska utmanarna just nu”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare