#237 Ingen vill veta var du köpt din tröja

 #237 Ingen vill veta var du köpt din tröja

 

Ny vecka, nya Hockeyettan-snackisar med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om Bodens minst sagt omdiskuterade nya matchdress, Nybros tre raka förluster, tränarna som ligger illa till för att få sparken, Surahammars lån till Västerås, streckstriderna i väst och öst, backförstärkning, målvaktsdribbel och en hel del annat matnyttigt.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi dissekerar KRIF och försöker begripa varför kräftgången fortsätter för tredje säsongen i rad. Vad är det som är fel, vilka är egentligen ledare i laget, vilka har ansvaret för att det går dåligt, borde man byta tränare och vem borde i så fall ta över? Vi diskuterar i ”KRIF – Alltid oavsett, men inte hur länge som helst?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare