#236 Han är bättre än laget

 #236 Han är bättre än laget

 

Hockeyettan har kommit halvvägs in i grundserien och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund fortsätter att hålla koll på snackisarna.

Vi snackar om ett kokande Skaraborgsderby, rutinerade pjäser som gör comeback, endimensionella Huddinge, att mörka eller inte mörka skador, laget som värvar den sparkade supporterspelaren, succéer från division 2, mörkret i Kiruna, det nya bojkottbrevet och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi halvtidssummerar genom att lyfta fram tio (och en halv) spelare som på ett eller annat sätt har utmärkt sig positivt under seriernas första halva. Läckra lirare, överraskningar, doldis-målvakter och många fler. Vi diskuterar i ”Tio och en halv spelare som utmärkt sig under första halvan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare