#235 Fortsättningsserien här kommer KRIS

 #235 Fortsättningsserien här kommer KRIS

 

Torsdagen är kommen och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund är tillbaka med nya snackisar kring Hockeyettan.

Vi snackar om ett smart drag för att locka publik, en läcker jultröja, en skadad målvakt, Barulin-effekten, södergängen som misslyckas med att få ut sin potential, den sämsta starten på en hel Hockeyettan-sejour, inställningen hos stjärnspelarna i Hudiksvall, en sparkad supporterspelare, en återfallsförbrytare (?), en landslagsuttagen 17-åring och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot Tyringe och funderar över vad laget egentligen har att komma med den här säsongen. Kommer man på klassiskt vis komma starkt på våren? Hur står sig egentligen spelarmaterialet? Vilken är egentligen spelidén och hur jobbig är skadelistan? Vi diskuterar i ”Tyringe – bara en slagpåse eller finns det mer att hämta?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare