#233 Backbrist och vapenskrammel

 #233 Backbrist och vapenskrammel

 

Efter en intensiv Hockeyettan-vecka har Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund många rubriker att avhandla.

Vi snackar om Piteås imponerande start, vad som är problemet i Kiruna AIF, flopplagen i öst, Gozzi-effekten, Mörrums märkliga publiksiffra, Tranås täta inledning, att kalla domaren för ”barnrumpa”, Troja-Ljungbys påfallande ineffektivitet, derbyt mellan Kalmar och Nybro, den snustorra backmarknaden, Bodens vapenskrammel och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi resonerar kring den gångna veckans olyckliga tacklingar i matcherna mellan Karlskrona och KRIF samt Kiruna AIF och Sundsvall. Hur ska man bedöma situationerna, vilken typ av bestraffningar är egentligen lämpliga och varför vill disciplinnämnden verka i det fördolda? Vi diskuterar i ”Tacklingar, överfall och avstängningar”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare