#232 Läckaget utan ryske stjärnan

 #232 Läckaget utan ryske stjärnan

 

Säsongen är igång och äntligen får Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund fundera över matcher som gäller något.

Vi snackar om skrotade (fula) tröjor, serieinledningens skrällgäng, keepern som inte fick vara kapten, Tranås supernollor, impotenta Enköping, ett rykte om en forwardsrekrytering, betydelsen av att Borås-målvakten Konstantin Barulin inte kunnat ansluta till laget, Tyringes oväntade seger över Nybro, pigga Surahammar, strukturerade Mariestad, ett kommande ångestmöte och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi med anledning av några tveksamma situationer i onsdagsomgången funderar över om det är dags att införa målkameror även i Hockeyettan? Vilka är fördelarna och nackdelarna och vad skulle det egentligen innebära för underhållningsvärdet? Vi diskuterar i ”Är det dags för målkameror i Hockeyettan?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare