#231 Jakten på spetsbacken

 #231 Jakten på spetsbacken

 

Träget fortsätter Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att räkna ner inför kommande säsong.

Vi snackar om träningsmatcherna som ingen vill spela, backkrisen som uppstått i Tyringe och Halmstad (som kanske jagar efter samma spelare?), en nordamerikan i Nyköping, hur medelåldern i de olika trupperna egentligen påverkar slagstyrkan, hur Wings har tänkt sig att hantera sin överfulla målvaktssida, en trist hjärnskakning och en hel del annat. Dessutom sågar vi ett helt gäng nya regler.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över den ständiga frågan vilka av Hockeyettan-serierna som egentligen är bäst eller sämst. Hur står sig de fyra serierna mot varandra inför säsongen 22/23? Vi diskuterar i ”Så rankar vi serierna säsongen 22/23”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare