#230 Tränarkarriärens hittills största utmaning

 #230 Tränarkarriärens hittills största utmaning

 

Säsongen närmar sig och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund fortsätter att rikta blickarna mot Hockeyettan.

Vi snackar om det nya tv-avtalet, Piteås kaxiga målsättning, nye Kalmar-keeperns supernolla, en oväntad tryout, spetsfinnen som inte kommer, obegriplig kommunikation, Dennis Halls stora utmaning, en otäck skada, inställda matcher och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar allt strålkastarljus mot Boden och den säsong som kommer. Hur kommer det påverka föreningen att helt stå utanför ligaorganisationen, hur ser truppen egentligen ut och vad kan man förvänta sig att de ska åstadkomma för sportsliga resultat? Vi diskuterar i ”Kommer andra vara arga på Boden?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare