#229 Karatesparkar dörren i nyllet

 #229 Karatesparkar dörren i nyllet

 

Ny vecka, ny ämnen relaterade till Hockeyettan att diskutera för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om elprisernas påverkan på hockeyklubbarna, den skrällartade övergången för Tommy Wargh från Boden till Piteå, en kaxig amerikansk snajper, att spela försäsong med fel namn på tröjorna, spelarkarusellen i Norrbotten, Lindens spetsvärvningar, ett välkommet tillskott hos Nyköping, Mörrums förstaplats i Blekinge och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar allt strålkastarljus mot Skövde i Hockeyettan västra. Är det här säsongen när de tillslut omsätter sin potential i att verkligen aspirera på att vara en klubb för toppen, hur håller egentligen truppen och är det dags för tronskifte i Slaget om Skaraborg? Vi diskuterar i ”Skövde – en blivande storklubb?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare