Värvar poängspelare från konkurrenten

 Värvar poängspelare från konkurrenten

 

Arbetet med att spetsa laget har pågått inför kommande säsong och nu kompletterar västklubben med en poängspelare från seriekonkurrenten.

Skövde plockar in poängsprutande forwarden Emil Smedberg från Forshaga.

– Emil är skicklig offensivt. Bra i förstavågsanfall och duktig att ta pucken mot mål och hitta ytor för sig och sina medspelare. Han är kreativ och svår att hantera för motståndarförsvaret när han kommer in i offensiv zon. Vi är mycket nöjda med att han väljer att komma tillbaka hit till oss efter sina år på flykt och jag är rätt säker på att han kommer utvecklas vidare kommande säsong här i SIK och tillföra mycket både med sitt jobb och skicklighet, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare