Landslagsmeriterad yngling väljer spel i Hockeyettan

 Landslagsmeriterad yngling väljer spel i Hockeyettan

 

Han har trots sin ungdom redan hunnit testa vingarna i både SHL och Hockeyallsvenskan och har flertalet landskamper på meritlistan. Nu väljer han spel i Hockeyettan.

Forwarden Isak Garfvé lämnar Mora och är klar för spel med Borlänge.

– Jag valde Borlänge för att jag ville komma in i en större roll där jag kan få använda och utveckla mitt offensiva spel mer på seniornivå. Jag trivdes också väldigt bra i föreningen under min korta tid i klubben när jag var där på lån. Det finns också många unga spelare i laget som vill utvecklas, så förhoppningsvis kan vi pusha varandra till att ta steg framåt. Publiken kan förvänta sig en hårt jobbande spelare som vill vara med och hjälpa laget vinna matcher både defensivt och offensivt, säger han på Borlänges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare