Plockar in rightare till backsidan

 Plockar in rightare till backsidan

 

Det närmar sig mer och mer säsong och de sista platserna i truppen ska fyllas. Nu plockar klubben in en rightare till backsidan.

KRIF knyter till sig försvararen Hugo Lindman Gustafsson.

– Vi är väldigt glada över att Hugo ansluter till oss. Trots sin unga ålder så har han samlat på sig mycket erfarenhet då han har varit både i SHL och Allsvenskan, och nu senast i NAHL. I Hugo får vi en 2-vägsback med sina största styrkor i spelet med puck, precis vad vi har letat efter, backar som är bra med puck. Vi får dessutom en rightare på backsidan, vilket ger oss bra möjligheter både i 5 mot 5-spelet och i powerplay, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare